נצרת עילית

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

21/07/2010 | 13:52 | מאת: מלאכית

יש לי שאלה שאף אחד עוד לא ענה לי אליו והוא:האם ניתן לתבועה גוף רפואי אשר לא נתן לי את הטיפול המתאים לי בפוריות. במשך 3 שנים עשיתי הפריה תוך רחמי כל 8 נסיונות כשלו,והם במקום להציאה לי אחרי טיפול ה-3 לעשות טיפולים חוץ גופי המשיכו בשלהם וגם לא הציאו לי את הטיפול השלישי שהוא הזרעת הזרע לתוך הביצית .עקב כך אני יצאתי קרחת מכל הכוונים בגללם אין לי אפילו את התקציב בשביל להמשיך הם גרמו לי ליאוש נוראי שנגזר עלי לא להיות אמא בגללם. בבקשה אם את תוכלי לתת לי תשובה אודה לך מאוד כי בגגללם היתיאשתי מלהביא ילד לעולם.

שלום לך, נשמע שעברת הרבה בשנים האחרונות וכיום נותרת בתחושה קשה שלא קבלת את המענה המקצועי האופטימאלי שלא ציפית. בפורום הנוכחי אין אפשרות לקבלת יעוץ משפטי, מטרתו לספק תמיכה ויעוץ רגשי. ממליצה לך לפנות לרופא פוריות על מנת להבין איזה אפשרויות עומדות בפנייך היום. אל תהססי לפנות בכל שאלה או צורך, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה