אחרי שנה וחצי ניסיונות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

01/07/2010 | 12:32 | מאת: ענבל

שלום לך!!! אני בת 27 ובעלי בן 35 עוד פחות מחודש נשואים פחות משנה ומנסים בערך שנה וחצי.... אני התחלתי את הטיפולים באיקאקלומין זריקת אוביטרול וכדורים ב"גלגל" אני כל חודש חושבת שנקלטתי ולאחר קבלת המחזור האכזבה היא עזה ומרה, אני משתדלת לחשוב חיובי אך לצערי זה לא מצליח לי, החודש פעם ראשונה עברתי הזרעה וההגיון שלי אומר שאין שום סיבה שלא אקלט, אך לאחר 12 ימים עשיתי בדיקת דם ויצא שלילי הרופא אמר אולי לחכות עוד קצת ולעשות שוב בדיקה אך נראה לי שאני בתחילת קבלת המחזור.... אני לא מצליחה להשתלט באופן מוחלט על הרגשות והמחשבות המאווים והרצונות שלי שבראש ולכן יוצא שאני חושבת על כל העניין הזה אם הצליח אולא כל היום או לפחות חלק גדול מהיום!!! כולם אומרים לי שברגע שאפסיק לחשוב, ברגע שארגע זה יקרה כי גם להן זה קרה... אך קשה לי לעשות זאת זה כאילו "לא" נשלט. אולי יש לך איזה רעיון איך לא להלחץ ולהלחיץ את הגוף וכבר להקלט (גם עכשיו אני עם דמעות בעיניים מהאכזבה של שלשום....) נ.ב אני יודעת שזה לא הרבה זמן ניסיונות אך גם אחרי חודש אחד נלחצתי.... תודה רבה רבה ענבל

01/07/2010 | 12:35 | מאת: ענבל

נ.ב חשוב אולי לציין שכל הבדיקות שלי ושל בעלי יצאו מצויינות ואין שום בעיה מבחינת גופנית כנראה להקלט.... הרופא אומר ש60% מהנשים שלא נקלטות הן בריאות וגם הבעלים ואין שום סיבה "נראת" לעין מדוע לא נקלטים

הי ענבל, העצות שאת מקבלת נשמעות נכונות אבל כנראה לא קלות ליישום. אני מתארת לעצמי שלפני שהתחלתם בנסיונות היו לך תחומי עניין/תחביבים ושגרה שכרגע את פחות נותנת להם מקום בחיים שלך. גם אם ירגיש לך מלאכותי בתחילה, נסי כן להקפיד על שגרה ועל פעילויות שבעבר גרמו לך להנאה. במידה ואת מרגישה שאין שיפור בנושא ו/או נסיונותיך להתמך בסביבה לא מועילים, ניתן לפנות לליווי ממקור רגשי מקצועי. קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה