IVF מפחדת

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

18/03/2008 | 17:20 | מאת: נוגה

ביום ראשון אני הולכת לעבור IVF ראשון ואני בלחץ נוראי!!! הבנתי שתהליך השאיבה הוא בהרדמה מלאה. תוך כמה זמן מתעוררים? מה מרגישים אחרי?? תוך כמה זמן אפשר כבר להשתחרר הביתה?? אני אשמח לשמוע ממי שהיתה שם... נוגה

18/03/2008 | 23:19 | מאת: ליהי

התהליך הוא באמת בהרדמה מלאה אבל לא מדובר בהרדמה חזקה יותר מדי, זאת אומרת שתוך בערך חצי שעה את מתחילה להתעורר וההתאוששות בד"כ די מהירה. אני כבר יצאתי מהמחלקה תוך שעה ומשהו... איך מרגישים אחרי זה כבר די אינדיבידואלי אבל אני עברתי 3 מחזורי IVF (ובתקווה זה האחרון!) והרגשתי בסדר גמור אח"כ. אני יודעת שיש נשים שכאבה להן קצת הבטן אחרי. שיעבור בקלות ובהצלחה! ליהי

19/03/2008 | 10:23 | מאת: שרית

הי נוגה, אז דבר ראשון שיהיה הרבה בהצלחה. אני הריתי בעבר מטיפול .IVF ראשון ועכשיו מתחילה סבב שני.... האמת שאני הרגשתי שכל ההתרגשות, הלחץ והמתח היו לי קשים יותר ומשמעותיים יותר אפילו מהטיפול עצמו. את השאיבה בכלל לא תרגישי, תירדמי לפני שתתחילי ותתעוררי חצי שעה בערך אחרי וזה יהיה מאחוריך, וההחזרה היא בדיוק כמו פעולה של הזרעה (ואני בטוחה שעברת כמה כאלה...). ברור שלעבור את זה שוב ושוב זה מעיק ולא נעים ואני ממש מקווה בשבילך וגם בשבילי שלא יהיה צורך ביותר ממחזור אחד... אז בהצלחה לשתינו, שרית

16/04/2023 | 21:51 | מאת: רי

זה גם עולה יותר מטיפול רגיל? ז"אאם עד עכשיו היו לי טיפולי גונל ואוביטרלנ אצל רופא פרטי שעלה לי אלף לטיפול, זה אמור להיות שונה מעלות של טיפול רגיל? עושים את השאיבה אצל רופא או בבית חולים או מה?

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה