איקקלומין

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

28/05/2010 | 14:01 | מאת: דנה

הי לכולן:) התחלתי אתמול מחזור שני של איקקלומין אחרי שבפעם הקודמת יחד עם הזרעה לא נכנסתי להריון, הרופא שלי אבחן אותנו כאי פריון בלתי מוסבר (שזה ה-כ-י מתסכל בעולם, אם לפחות היו יודעים מה הבעיה ומה צריך לעשות כדי לטפל בה...) ואני קצת חוששת מהשלב הבא - הבנתי שאסור להמשיך סבבים של איקקלומין יותר מדי פעמים כי זה פוגע ברירית הרחם, מישהי יודעת מה השלב הבא?

29/05/2010 | 21:36 | מאת: תמי

הי דנה, למיטב הבנתי, אין לאיקוקלומין השפעות לטווח הארוך, תופעת הלוואי של הפגיעה ברירית היא באותו מחזור טיפול ולא מצטברת. זה נכון שיש משהו מתסכל בזה שלא מצליחים ולא מוצאים סיבה אבל לדעתי יש כאן כמה סיבות לאופטימיות- א. כרגע נראה שהכל תקין. ב. שני נסיונות זה בכלל לא הרבה! בהצלחה..

14/06/2010 | 08:18 | מאת: מאיה

אם הרופא אבחן אי פוריות על רקע לא מוסבר זה אומר שהביוץ שלך סדיר. כשהביוץ סדיר מחקרים מצאו שאין יעילות באיקקלומין. אבל רופא נשים "רגיל" אינו יכול להתקדם לשלב הבא. אני ממליצה לך בחום לפנות לייעוץ אצל רופא פוריות. לייעוץ זה עוד לא אומר לעבור לשלב הבא, אבל בהחלט לשמוע ממנו אם יש בדיקות שאפשר וכדאי שתעשו ומה הוא ממליץ לעשות.

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה