התלבטות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

21/05/2010 | 17:25 | מאת: נעה

שלום אני בת 31 עם סכרת נעורים. אנחנו כבר שנתיים בטיפולי פוריות עברנו הכל- הזרעות, שאיבות והחזרות שפשוט לא הצליחו. בבדיקות הכל יצא תקין אצלי ואצל בעלי. התסכול הוא גדול כי נדמה שהרופא שלי לא ממש מנסה לברר את הבעיה אלא אומר שזהו הטבע והרקע לאי פוריות הוא לא ברור. אני ממש מתלבטת אם לחפש רופא אחר או שפשוט להיות יותר סבלנית. אשמח לקבל המלצות על רופאים בצפון. שמעתי על ד"ר בן עמי ועל ד"ר דירנפלד ואני רוצה לשמוע מבנות שהיו אצלם עליהם ועל הטיפול שלהם אשמח לעזרה, שבת שלום

הי נעה, מצד אחד יש משהו מעודד בעובדה שהבדיקות הרלוונטיות תקינות גם אצלך וגם אצל בן זוגך. מצד שני, הסיטואציה של נסיונות שלא הביאו עד כה להריון בהעדר בעיה ברורה לעין, היא מסתכלת ומשאירה אותך בסוג של חשכה. כמובן שחשוב להבין את ההשלכות, אם קיימות, של מצב הסכרת על הנושא. בכל מקרה, בין אם קיים מקור מוסבר לקשיי הפוריות ובין אם לא, חשוב שתהיה אוירה פתוחה ונוחה עם הרופא המטפל, גם במידה ואין הסבר רפואי ברור למצב. ככל הנראה פניה לרופא חדש, תהיה כנראה בבירור מחודש של הדברים. בהצלחה, קרן

24/05/2010 | 18:00 | מאת: גילת

הי, אני לא יודעת עד כמה צפונית את, אבל שמעתי מכמה אנשים שיש בבית חולים הלל יפה בחדרה רופא פוריות מקסים ומקצועי בשם אדיראן משהו. שווה לברר! בהצלחה, גילת

27/05/2010 | 13:04 | מאת: מאיה

אני מטופלת של פרופסור דירנפלד. אשמח לענות אם תשאלי שאלות ספציפיות.

27/05/2010 | 19:02 | מאת: נעה

הייתי מעוניינת לדעת איך היא כרופאה, עד כמה היא מסבירה את התהליך. האם היו לך הצלחות או תסכולים. כל דבר שיכול להיות רלוונטי יכול לעזור בהתלבטות.

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה