הרופא המליץ על הפריה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

16/05/2010 | 14:07 | מאת: קרן

היי לכולן,אני נשואה שנתיים וחצי פעם ראשונה בפורום הזה הבדיקות שלי תקינות אולם הבדיקות זרע של בעלי יצאו נמוכות מאוד אני מטופלת אצל ד"ר ברקוביץ אריה לאחר הזרעה אחת שלא הצליחה המליץ על הפריה בטענה שאין טעם להמשיך היות והזרע חלש, אני קוראת באינט' על הפריה חוץ גופית ואשמח שתסבירו לי על התהליך. אני אחרי מחזור והרופא נתן לי לעשות בדיקה ליום ה14 של המחזור ולהגיע אליו ובינתיים יכין לי פרוטוקול אין לי מושג לקראת מה אני הולכת ואני מפוחדת מאוד, הוא הסביר לי שהחודש נתחיל ואני לא יודעת לקראת מה אני הולכת כל הזריקות והשאיבת ביציות זה נשמע לי מפחיד וכואב אנא מכן את עזרתכן...

קרן שלום, מימד העמימות לגבי הטיפול יכול בהחלט להוסיף לתחושת המתח והקושי ולכן קבלת אינפורציה יכולה להקל באופן מסויים. תהליך ההפריה כרוך במס' שלבים- 1. שלב נטילת הורמונים (מיועד ליצירה והבשלה של זקיקים). 2. שאיבת הביציות (תהליך הנעשה בהרדמה קצרה) 3. שלב החזרת העוברים לרחם (תהליך שמבוצע כמו בדיקה גניקולוגית רגילה). אני בטוחה שכאשר ינתן לך הפרוטוקול הרופא יסביר לך בהרחבה על כל אחד מהשלבים הללו. אל תהססי לפנות בכל שאלה או צורך, חג שמח, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה