שאלה לכל הבנות בפורום

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

10/05/2010 | 11:14 | מאת: א.

אני נמצאת בטיפול ivf השלישי והשאלה שלי מופנת לאלה שהצליחו בעבר: בפרק הזמן שבין ההחזרה לבין בדיקת בטא חיובית,האם מישהי הרגישה שינויים כלשהם (בשדיים,בבטן,משהו שונה מהרגיל) או שבטא חיובית אמורה להתקבל קודם ורק בשלב מאוחר יותר מופיעים כל הסימנים? אני יודעת שלא כ"כ בריא "לשבת ולחפש" אבל איך אפשר שלא? מצפה לעזרתכן

11/05/2010 | 18:09 | מאת: אנה

הי, כל כך מבינה את מה את עוברת.... זה בלתי אפשרי לא לחפש סימנים. אבל צערי, מנסיון העבר, אין באמת דרך לדעת חוץ מלקבל או לא לקבל מחזור. קרה לי בעבר שהרגשתי גודש בחזה ותחושות מוזורות בבטן התחתונה ובסוף היה הריון (וככה נולד בני הראשון :) והיו גם נסיונות עם אותה הרגשה שלא הצליחו.בקיצור, חשוב להשאר אופטימית ולקוות לטוב. שיהיה לך הרבה בהצלחה! אנה

12/05/2010 | 11:43 | מאת: א.

תודה מכל הלב

30/06/2010 | 17:03 | מאת: ממתינה:)

היי, אני לאחר טיפול IVF ומחר עושה בדיקת בטא בתקווה שתהיה חיובית למרות שבמקלון אתמול יצא שלילי...יש לי ילדה מקסימה מטיפול IVF שהצליח בפעם השנייה ואני זוכרת בבירור שלא הרגשתי כלום!!! לא גודש ולא נפיחויות וכשבישרו לי שהבטא חיובית די הופתעתי אז לידע כללי יש כאלה ויש אחרות אבל אני מאלה שלא חוו ממש כלום.בהצלחה רבה:)

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה