מומחה פוריות באזור תל אביב - קופת חולים כללית

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

05/05/2010 | 07:04 | מאת: הילה

שלום לכן! אני מחפשת מומחה לפוריות (נגיש ונעים כמובן..(-:) העובד עם קופת חולים כללית, שילווה אם חד הורית בדרך.. . האם יש לכן המלצות? הרבה הרבה תודה.

24/05/2010 | 12:01 | מאת: דניאל

שלום הילה ישנו רופא מאוד נאוד מיוחד,נעים נגיש והכי חשוב מקצועי!!! שמו דר איתי בר חווה. מקבל ברמת אביב ברודצקי 43. הוא מקבל פרטי ויש החזר לכללית מושלם.בהצלחה

30/06/2010 | 17:06 | מאת: ממתינה:)

הוא מקבל דרך הכללית ויש לו משרד בכיכר המדינה רח' משה שרת משהו...תתקשרי לכללית ותבקשי פרטים על ד"ר יעקב פרחי ממליצה לך לקרוא עליו קצת באינטרנט-אגב הוא מקבל מטופלות בחולון...בהצלחה

03/06/2012 | 11:11 | מאת: lili

מישהי יודעת איך ניתן לקבוע תור לדר' פרחי במרפאה הפרטית?

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה