שאלה על החזרים ל IVF בפרטי

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

03/05/2010 | 09:46 | מאת: מאיה

מבקשת עזרתכם- הביטוח המשלים של קופת חולים (כללית) מממן את עלות בית החולים (אלישע) מלבד השתתפות עצמית של 300 ש"ח לשאיבה ו 300 ש"ח להחזרה. האם בהשתתפות הזו של הביטוח "ניצלתי" את כל ההשתתפות שניתנת למחזור טיפול אחד, כלומר עבור התשלום לרופא הפרטי אין לי אפשרות לקבל החזר? (אני לא מדברת על החזר של היוועצות עם מומחה כי את ההחזרים האלה ניצלנו עד תום לכל השנה הנוכחית בשלב ההזרעות). אודה מאוד לכל מי שיכולה לעשות לי סדר בעניין

03/05/2010 | 18:48 | מאת: הכללית

נשמח לעזור לך ולטפל בצורה אישית בפנייתך. בכדי להעניק טיפול אישי את מוזמנת להזין את פרטייך- שם, עיר מגורים, טלפון, נושא הפניה ות.ז (אופציונאלי) בקישור המצורף - http://twisted.co.il/2009/clalit/CS/default.aspx עם מילוי הפרטים נציג של צוות שירות הלקוחות האינטרנטי שלנו ייצור איתך קשר בתוך שני ימי עבודה. במידה ויש עיכוב במענה אנא פני ישירות לשירות הלקוחות בדוא"ל [email protected] , [email protected] ואנו נחזור אליך בהקדם. רק בריאות, יערה, נציגת כללית

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה