מידע בנוגע לבנק הזרע

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

02/05/2010 | 16:00 | מאת: מאיה

היי, אני ובת זוגתי מעוניינות להביא ילד באמצעות בנק הזרע. מאחר ואין לנו כל נסיון או מידע בעניין, אשמח לדעת לאן פונים לייעוץ ראשוני והבנתי שצריך לקבוע תור שבדר"כ לוקח המון זמן, לאן ניתן לפנות..? ולפי מה שהבנתי יש מספר בנקים מסוג זה, מהם ההבדלים בין כל בנק זרע לאחר ומה המקום הכדאי לפנות אליו? אשמח לתשובות בהקדם. תודה

מאיה שלום, ממליצה לך לפנות למרכז לבריאות האישה שאליך את שייכת (קופ"ח), שם תוכלי לקבל מידע בנושא והכוונה. קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה