המלצה על ד"ר מרתה דירנפלד

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

15/04/2010 | 11:46 | מאת: מאת סארה

אני מענין אותי היחס האנושי של הרופא שמטפל האם מישהי ממליצה על ד"ר דירנפלד ואיך היא מתיחסת למטופלים שלה ,ומה הצלחות שלה בטיפולי פריון

16/04/2010 | 20:52 | מאת: מטופלת שלה

היחס שלה הוא הכי אנושי שיכולתי לבקש לעצמי בתהליך הכל כך מרכב הזה. היא רגישה, קשובה, סבלנית, מאוד חמה, דואגת, לוקחת אחריות על ההליך הטיפולי מתחילתו ועד סופו. אם יש שאלות ספציפיות אשמח לענות...

01/05/2010 | 02:55 | מאת: טוליק

אני מצטרפת לדעתך.אני עכשו בטיפול של פרופ' דירנפלד לקראת ילד שני. פשוט רופה מדהימה.הטיפול כל כך מלחיץ ואיך שאני רואה אותה ושומעת את ההסברים הכל עובר אני יודעת שנולדו אצלה אלפי ילדים את בידים טובות-שיהיה בהצלחה

19/07/2011 | 11:13 | מאת: אם ל 2

הייתי בטיפולה של מרתה דירנפלד לפני 12 שנה לפחות. היחס שלה היה מחפיר וגרם לי לעבור לטיפול רופאה אחרת אחרי הפסקת הריון אחת. היא לא הייתה אנושית ואני מאד לא ממליצה

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה