מחזור מוזר - מודאגת

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

22/02/2010 | 10:52 | מאת: דניאלה

שלום ותודה מראש על הייעוץ. אני בת 34. הסטוריה של הריון ולידה תקינים לפני 3 שנים. אנו נעזרים בתרומת זרע לצורך העניין ובפעם הקודמת עשיתי מעקב ביוץ ובפעם הראשונה נכנסתי להריון עם הזרעה על מחזור טבעי, כאשר הביוץ היה עקבי וביום המחזור ה 15. בחודש שעבר עשינו הזרעה עם הנתונים הבאים (יום מחזור 15): אסטרדיול 539 LH 28.59 PROG 1.7 זקיק 15*16 רירית 9.8 ההזרעה לא הצליחה. ובחודש הזה נראים נתונים לא תקינים. להלן נתונים ליום המחזור ה 13: אסטרדיול 186 LH 7.3 PROG 0.7 זקיק אין רירית 6.1 האם אני בבעיה? האם לבחון על טבעי את המחזור הבא? האם להתחיל לקחת הורמונים במחזור הבא? אילו הורמונים? אנחנו לחוצים ומודאגים כי נשארו לנו 2 מנות אחרונות של התורם. דניאלה

דניאלה שלום, ממליצה לך להפנות את השאלה לפורום המספק מענה רפואי. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה