שאלה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

12/02/2010 | 17:42 | מאת: אילנה

שלום! אני בת 37, ילדתי בת לפני 3 חודשים, אני מיניקה ואני רוצה להתחיל לנסות שוב להיכנס להיריון. מכיוון שאני מיניקה, אז אין לי סימנים של מחזור ולכן אינני יודעת מתי הימים הפוריים שסביב הביוץ שבהם כדאי לי לקיים יחסים. איך אני יכולה, למרות שכאמור אין לי סימני מחזור, לדעת מהם הימים הפוריים? האם ערכה לבדיקת ביוץ יכולה לעזור (ואם כן, אני צריכה לבדוק אם יש ביוץ בכל יום במשך החודש או בימים מסוימים)? או שיש פתרונות אחרים? תודה מראש.

אילנה שלום, הפורום הנוכחי עוסק בהיבטים הרגשיים הנובעים מקשיי פוריות וטיפולי פוריות. ממליצה לך להפנות את השאלה לפורום רפואי בנושא הריון. סופ"ש נעים, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה