מודאגת !

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

09/02/2010 | 19:27 | מאת: ורד

שלום רב קרן, אני נמצאת במתח נוראי, אני אחרי החזרת מוקפאים בתאריך 28-01 . היום 12 יום לאחר ההחזרה בבדיקת דם יצא:בטא 17.20 mIU/ml שזה ממש נמוך. מצד אחד זה חיובי מצד שני האם זה מעיד בוודאות על הריון כימי? אני חייבת לציין שמהיום במיוחד יש לי יותר ויותר תופעות הריון,כאילו שישנה התפתחות. האם יש עוד תיקווה? תודה מראש!

הי ורד, השאלה שלך דורשת מענה מקצועי רפואי, ממליצה לך להפנות לפורום המתאים או כמובן להתייעץ עם רופא/אחות במקום שבו ביצעת את הבדיקה. בהצלחה!

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה