תמיכה רגשית

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

24/01/2010 | 20:19 | מאת: דנה

שלום, אני בטיפולי פוריות כבר חצי שנה. לאחרונה מרגישה יותר מיואשת ופחות אופטימית... חשבתי אם כדאי לנסות לפנות קצת לתמיכה. איך אדע אם זה נכון? מאיפה מבררים? תודה, דנה

הי דנה, לרוב מדובר בתחושה סובייקטיבית. לפעמים התחושה היא שמערכת התמיכה שסביבנו (כדוגמת משפחה, חברים) לא מספיקה לנו או שכבר לא מצליחים להתמודד באותם הדרכים המוכרות לנו על המצב הקיים, באופן דומה למה שאת מתארת- בעבר הצלחת לגייס יותר אופטימיות ותקווה. אם כי תנודות במצב הרוח יכולות להיות שכיחות במצבים כאלה. ניתן לנסות ולפנות לגורם מקצועh לשיחת התייעצות. את יכולה לפנות להמלצות אישיות מאנשים או להתעניין גם במרכז שבו את מטופלת, שם ניתן לקבל בד"כ המלצה/הפניה לגורם מקצועי. אל תהססי לפנות בכל צורך או שאלה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה