אתר חשוב בנושא סרטן צוואר הרחם ושימור פוריות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

16/01/2010 | 17:05 | מאת: דינה ולאה

נשים יקרות, בעקבות ניסיוננו האישי בהתמודדות עם סרטן צוואר הרחם החלטנו להקים אתר בנושא, על מנת שאף אישה לא תצטרך להתמודד לבדה עם סרטן צוואר הרחם. להלן קישור לאתר: http://www.ourcervicalcancer.com/ באתר פרסמנו את הסיפורים האישיים שלנו וכמו כן ניתן למצוא קישורים לכתבות ומאמרים בנושא. נשמח לקבל פניות באתר שלנו ולעזור מניסיוננו לכל אישה שזקוקה לעזרה ותמיכה. אנא הפיצו את כתובת האתר לכל הנשים שאתן מכירות, מאוד חשוב להעלות את המודעות לנושא. בריאות שלמה לכולן. דינה ולאה

17/01/2010 | 13:51 | מאת: דינה ולאה

במידה ואתן לא מצליחות להכנס לאתר אנא עדכנו אותנו. ניתן לפנות אלינו במייל: [email protected] שבוע טוב... דינה ולאה

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה