נפיחות בבטן אני משתגעת עזרה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

16/01/2010 | 10:35 | מאת: בלון

שלום, אני מטופלת בגונאל ואחרי הזרעה IUI היו לי 5 זקיקים 3 מעל 18 ו-2 15 הבטן שלי ממש כואבת עשיתי כבר הזרעות אבל תמיד טבעיות ולא היה לי שום כאבים ועכשיו אני מרגישה כאילו אני בחודש שביעי לא יודעת אם זה מאוכל שאי אוכלת או באמת מהטיפול אשתף שיש לי המון גזים מישהי מכירה את התופעה יש משהו להקל? זה נורמלי? האם זה בגלל שיש יותר מבצית אחת? ואשמח להסבר איך זה עובד כשיש הרבה ביציות כולן בביוץ מגיעות לרחם? אשמח לשמוע

שלום, ממליצה לך להפנות את השאלה לפורום שמספק מענה רפואי. לעיתים עשויה להתפתח אצל נשים מסויימות תגובה של גירוי יתר, שיכולה להתבטא בנפיחות של הבטן. במידת הצורך, ניתן לפנות לרופא או לאחות במרפאה שבה את מטופלת ולהתייעץ. ההמלצה היא להקפיד על שתיה מרובה ולעקוב אחר המצב. שבוע טוב, קרן

29/01/2010 | 23:44 | מאת: רימה

זה מהגונל וזה הולך עם שתיית הרבה מיים זה קרה איתי

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה