קצת קשה להבין מה ולמה עובר על חברה שלי

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

27/12/2009 | 20:38 | מאת: ענבר

והיא לא ממש מסוגלת לתפקד מאז שהיא הבינה שהחלום שלה לא כזה קל להשגה. קראתי על שימוש בכל מיני עשבים (מוקסה?!) ששורפים ליד הבטן ועל דיקור סיני (הלינק בתחתית שדווקא עשה רושם), שימוש בהזרקות של חומרים מסרטנים פחות או יותר...מה עוד? מה גרם לכן לעצור ולקבל את ההריון המיוחל? ענבר, חברה דואגת http://tinyurl.com/yangyin

27/12/2009 | 20:44 | מאת: אלינה

קודם כל - תביאי אותה לפה. אני, באמת לא סתם, חושבת שיש פה חיבוק מכל מיני כיוונים (כמו אגב בכל פורום חזק נישתי, במיוחד כזה שמאוכלס במיוחד על ידי נשים ;-) ). היא צריכה לקרוא ולהבין על מצבה ועל מצבה לעומת מה עוד יש לעשות או מי עוד התנסתה לפניה. אני הגעתי דרך הפורום לתובנות ואפילו קשרים הגיוניים. על דיקור שמעתי רק טוב ובתכלס אני הייתי עם פיורוגון, 25 לא עשה כלום, 50 הוציא זקיק ו 75 הפציץ אותי בלילה סוער של 9 זקיקים. מקווה לטוב.

ענבר שלום, נשמע שאת דואגת לחברה שלך ומחפשת להבין אותה ואת מה שעובר עליה. כפי שכתבת, אכן לא קל להבין ש"החלום לא קל להשגה", במיוחד כשעד לאותו רגע, הדבר היה נראה כמובן מאליו וקרה בקלות בסביבה הקרובה והרחוקה. אני לא יודעת מדבריך כמה זמן חברתך במצב הזה ואם יש אנשים שאתם כן מדברת, אבל לפעמים עצם הידיעה שחברה נמצאת שם, כאשר תחליט שכן רוצה להפתח ולשתף, היא משמעותית. בברכה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה