דימום אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

12/12/2009 | 10:09 | מאת: ב

אני ביום ה-13 להחזרה , מיום ה-11 התחלתי לראות קצת דם בניגוב אח"כ זה קצת התגבר אח"כ הפסיק ועו פעם. אני בת 40 החזירו לי 3 עוברים, זהו הניסיון ה-5 שלי והניסיון הראשון אחרי שעשיתי ניתוח להסרת החצוצרות , יש לי את הבדיקה מחר יום א' האם בכל זאת יש סיכוי שיש הריוןן , אודה לתשובתכם בהקדם

12/12/2009 | 13:05 | מאת: אפרת

הי, שאלת את הרופא או מקור רפואי אחר לגבי הדימום? אני לא רופאה כמובן אבל לא הבנתי אם מדובר בדימום של מחזור או לא. בכל אופן, עד שאין תשובה סופית יש מקום לתקווה וגם אם חס וחלילה התשובה תצא שלילית, התקווה היא גם להמשך הדרך! בהצלחה, אפרת

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה