גירוי יתר

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

13/03/2008 | 15:39 | מאת: ענבל

שלום לכולן, אני אחרי שאיבה ונמצאת כבר יומיים בבית במצב של גירוי יתר... הבנתי שמדובר במשהו שיכול עוד להסתבך ולהגיע למצב מסוכן..... אני נורא מודאגת ומפחדת כל הזמן... והכי מקווה שזה לא ישפיע על הסיכוי להכנס להריון. מישהי מכן עברה את זה? הבנתי שאין הרבה מה לעשות חוץ מלנוח ולשתות... מודאגת ומפוחדת, ענבל

ענבל שלום, כפי שכתבת, מדובר בתופעת לוואי של הטיפולים שמתרחשת כשהשחלות מגורות יתר על המידה בעקבות הטיפול ההורמונאלי. מלבד שתייה מרובה והימנעות ממאמץ גופני, לא ניתן לעשות הרבה. זו בהחלט תחושה לא נעימה והדאגה שלך טבעית וברורה. אולם, ברוב המקרים גירוי היתר עובר מעצמו. הקפידי על שתייה ומנוחה ובמידה שהתסמינים מוחמרים פני לרופא המטפל. המשך טיפול קל ובהצלחה, קרן

13/03/2008 | 17:43 | מאת: אחת שהיתה שם

הי ענבל, אני מאוד מבינה אותך, הייתי במצב הזה בסבב הטיפולים הקודם שלי. את צריכה לשתות ה מ ו ן (אבל לא יותר מ 3-4 ליטר ביום) ולהשתדל לנוח! אם חס וחלילה תקבלי מחזור, הגירוי ירגע כנראה אבל אם יהיה הריון, יש מצב שהגירוי יכול להתגבר וואז תצטרכי להמשיך ולהשגיח. בכל אופן, אם זה מעודד באיזשהו אופן, בפעם האחרונה שסבלתי מגירוי יתר אחרי השאיבה, הטיפול הצליח... (אומרים שיש קשר מסויים), תרגישי טוב ובהצלחה!

13/03/2008 | 20:19 | מאת: אני

ענבל, כן, גם אני הייתי שם לצערי . מצב לא קל, הבטן נפוחה כל כך ולא מפסיקים לרוץ להשתין מכל השתייה.... תחזיקי מעמד ומקווה שיעבור בקרוב (או שבעצם לא כל כך בקרוב כי השמועה אומרת שאם יש הריון זה ממשיך.....), תרגישי טוב! אני

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה