הריון אחרי הזרעה - דחוף

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

04/12/2009 | 11:10 | מאת: גלי

עשיתי הזרעה ב- 25/11/09 והיום 4/12/09 ערכתי בדיקת שתן מתוך ערכה ביתית לפיה התשובה שלילית. האם אפשר בתווך זמן זה לסמוך על התשובה וברצוני לדעת מתי אפשר לזהות הריון מיום ההזרעה .יש לציין כי ההזרעה נערכה בבית חולים ביוץ.

גלי שלום, לקבלת תשובה מרופא ממליצה לך להפנות את השאלה לפורום רפואי. באופן כללי, ניתן לבצע בדיקת כשבועיים מיום ההזרעה. כלומר, מיום שבו יש איחור במחזור. .בכל אופן, תוצאה מדוייקת ניתן לקבל בבדיקת דם בטא. בהצלחה, קרן

04/12/2009 | 12:27 | מאת: עדי

הי גלי, תשובה שלילית אחרי 9 ימים עוד לא אומרת כלום. זה מוקדם מדי... תנסי עוד 5 ימים. בהצלחה! עדי

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה