עידוד - ומחכה לשמוע מנסיון של אחרות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

16/11/2009 | 12:49 | מאת: ג'סמין

שלום לכן, אני בת 38, ותיכף 39...החלטתי להביא ילד, הכרתי בחור הומו מדהים שיחד החלטנו לעשות זאת , והתחלנו את התהליך , אנחנו ממש ממש בהתחלה - עשינו את הבדיקות , והתברר שהורמון ה FSH - שמראה על איכות הביציות מאוד גבוה אצלי , זה אומר שאיכות הבציות שלי ירודות - לפי כל הסיפרות שקראתי ולמדתי - ומה שרופאים אמרו לי דווקא באתר זה - המצב שלי לא מעודד- ועם נתון כזה איני יכולה להרות - אך אני יודעת על טיפולים להורדת הFSH - בינתיים אני קצת חוששת - האם ידוע לכן על שזה משהו שניתן לטיפול - ויש הצלחות - אשמע לשמוע סיפורי הצלחה - כך שזה יעודד אותי ....

16/11/2009 | 18:47 | מאת: שרון

הי ג'סמין, אני לא מכירה באופו אישי את הקושי שעליו את מדברת, אבל אני באופן אישי מאוד נעזרת בדיקור בקליניקה מיוחדת שמתמחה בנושא של קשיי פוריות מכל הסוגים ויש שם סיפורים מאוד יפיים של נשים שאמרו להן דברים דומים לשלך, מבחינת סיכוי ובכל זאת הצליחו....אם תרצי לקבל פרטים (זה באזור המרכז), תגידי.. תשמרי על אופטימיות כי זה חשוב וגם נכון.

16/11/2009 | 19:03 | מאת: ג'סמין

היי שרון, תודה על התיחסותך ....אני אשמח לקבל פרטים על המרפאה שילחיבבקשה למייל [email protected] תודה אופטימית (-:

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה