פריון

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

15/11/2009 | 14:46 | מאת: לינה

שלום!אני עברתי טיפול עם PUREGON ועשו הזרקה ,לפי חישוב אני בשבוע שלישי+4 ימים ,אבל בדיקה ביתית מראה שלילי,זה עדיין מוקדם?

16/11/2009 | 12:17 | מאת: שרון

הי לינה, לא הבנתי? את בהריון? עשית בדיקת דם ויצאה חיובית? שרון

16/11/2009 | 12:36 | מאת: המשך

בילד ראשון זה יצליח מפעם ראשונה אכשיו אני רק חושבת שאני בהריון עשיתי בדיקה ביתית אחרי 10 ימים ויצאה שלילי שאלה עם זה עדיין מוקדם לעשות בדיקה

16/11/2009 | 12:50 | מאת: שרון

הי לינה, אז עברת טיפול IVF? אפשר לבדוק שבועיים מיום ההחזרה. נראה לי ש 10 ימים זה מעט.. מקווה שילך טוב בפעם השניה כמו שהלך בפעם הראשונה!

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה