עזרה ..

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

09/11/2009 | 23:53 | מאת: ג'סמין

שלום לכם, אני בת 38, כרגע הנני בשלבי בדיקות טרום הריון,היום שהלכתי לבקש את התוצאות מרופאת הנשים שלי, היא ענתה לי בלא שום רגישות ובדרך אגב שהתוצאות שלי אנן טובות, כשהתעקשתי לדעת מה בדיוק הבעיה , היא אמרה לי שנתון הFSH שלי הינו מראה על איכות בציות ירודה והסיכויים שלי להרות נמוכים. הנתון שלי הורה לפני כחצי שנה על 24 , ובבדיקות האחרונות על 28, אבקש לדעת מה זה בדיוק אומר? מה באמת הסיכויים ?האם זה קשור לגילי ? האם יש לי למה לפחד ולדאוג ומה עושים כדי לטפל בזה בדרך כלל? האם איכות טובה של זרע הבן זוג יכול להשלים זאת? אבקש הסבר מפורט - כי מסתבר שהרופאה שלי היתה קצת חסרת סבלנות ולא רגישה כלל תודה רבה מראש

10/11/2009 | 15:15 | מאת: רונית

נשמע שהרופאה שלך לא כ"כ נחמדה ובתהליך ארוך ומתיש זה חייבים מישהו תומך ומבין. אני ממליצה לך לבקש מהרופאה שלך הפניה למומחה פוריות. לאור גילך אין לך יותר מידי הרבה זמן וחבל לבזבז את הזמן על רופאים לא נחמדים ולא מסייעים. אם את במכבי אשמח לייעץ לך על רופא פריון מדהים.

12/11/2009 | 10:24 | מאת: ג'סמין

רונית , תחילה עליי להודות לך על תשובתך , שנית אני במכבי ואשמח לשמוע פרטים על הרופא שאת ממליצה ......תודה רבה

ג'סמין שלום, שאלתך נוגעת לתחום הרפואי ולכן אני ממליצה לך להפנות אותה לפורום הרלוונטי (הפורום הנוכחי מספק תמיכה וייעוץ רגשיים). הקשר עם הרופא והאוירה במפגש אתו הם חשובים, במיוחד מול מצבי אי וודאות שמעוררים מתח. מקוה שבהמשך תרגישי שאת כן יכולה לקבל הסבר ומענה לשאלותייך. קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה