לגבי טיפולים בבית חולים פרטי

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

09/11/2009 | 17:48 | מאת: קרן

שלום רב, אני בת 38 ואני לפני פרוטוקול שני ואני רוצה לשאול לגבי מדיקל סנטר בהרצליה האם כדאי לי להמשיך שם. אם מישהי ממכן שמעה על המקום הנ"ל? בתודה מראש קרן

09/11/2009 | 19:52 | מאת: שרון

הי קרן, אני אישית עברתי את הטיפולים באסותה סניף ראשון אבל יש לי חברה שעברה טיפול במדיקת סנטר והיתה די מרוצה. כלומר, לא היה משהו שהפריע לה במקום. למיטב הבנתי, היו צריכים לשפץ שם או משהו. האמת שלדעתי היחס של הרופא הוא הדבר החשוב. ברור שגם ביהח צריך להיות מספיק מקצועי, במיוחד בכל מה שקשור לתנאי מעבדה שבהם נעשים הפריות וכו'. בהצלחה, שרון

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה