לא יודעת אם לקרוא לזה מיואשת

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

09/11/2009 | 17:15 | מאת: לימור דניאל

שלום, אני כואבת וכועסת להגיד שאני חדשה פה, לאחר שנתיים של נסיונות. אכזבות, כשלונות, חברות שנכנסות להריון סביבי באופן ספונטני ואפילו לא מתוכנן. אני מבקשת לקבל עזרה, עידוד ואפילו יד תומכת. להלן הסיפור שלי לפני כחודשיים עברתי לפרוסקופיה, מצב החצוצרות שלי היה על הפנים, והרופא המדהים אמר שהמצב היה ללא סיכוי בכלל, עכשיו כשהכל פתוח והמעבר בחצוצרה אחת תקין וחופשי, תוך חודש חודשיים אתם בהריון, ומה עכשיו?? היום אחרי חודשיים אני מיואשת. אני יודעת שבפורום אמצא בנות מיואשות בדיוק כמוני, אך האם באמת יש תקווה?? האם כל פעם הסטירת לחי הזו שווה את הציפיה שאולי זה יקרה גם לי מתישהו? אני פה מחכה ... לימור

09/11/2009 | 19:56 | מאת: שרון

הי לימור, תקופה קשה.... כן, נכון זה מייאש, מקומם ומכעיס אבל הבעיה שדווקא הרגשות האלה לא מקדמים את עניין ההריון ורק מרפים את הידיים. לצערי מדברת גם מנסיו. טוב מאוד גילו את מצב החצוצרות ופתחו את החסימה. גם אם לא נכנסת עדין להריון, זה בטוח מגדיל את הסיכוי, יותר מאשר היה לפני זה. ולשאלתך, האם באמת יש תקווה, אז כן. יש תקווה. תנסי להעזר בכל מה שאת יכולה כדי לשמור על בדיק ממנה, כי זה חשוב. מקווה שיסתדר בקרוב! שרון

09/11/2009 | 23:19 | מאת: לימור

אני באמת אשמח אם יש לך דרכים חדשות להתמודד, וגם לדבר עם מישהו נורא קשה לי

לימור שלום, נשמע שעוברת עליך תקופה קשה. כל חודש שבו לא הושג ההריון נחווה על ידך כמייאש, כואב ומכעיס. במיוחד שאצל חברות אחרות, הוא מושג בספונטיות וקלות ו"סטירת הלחי" מתעצמתץ נראה שכרגע את גם לא מצליחה לראות את החיובי בכך שמצב החצוצרות כנראה השתפר, צעד שבהחלט יכול לשפר את הסיכויים. בזמנים כאלה מערכות תמיכה הן חשובות ביותר. האם יש בסביבתך מספיק תמיכה מחברים/משפחה והאם את מרגישה שאת מצליחה להיתמך על ידם? גם פניה לגורם תמיכה מקצועי היא אפשרית ומומלצת. את יכולה לפנות למרכז לבריאות האישה או ליחידת ה-IVF שם את מטופלת, ומשם לקבל הפניה לגורם מקצועי, שילווה אותך ויסייע לך בהתמודדות הלא פשוטה. אל תהססי לפנות בכל צורך ושאלה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה