מתוחה אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

25/10/2009 | 19:07 | מאת: סיגל

שלום, עברתי החזרה לפני יומיים, הפריה מס' 4. שמתי לב שכל פעם נהיה יותר ויותר קשה להמתודד עם התוצאה השלילית. הפעם אני כבר עצבנית מעכשיו כי אני כבר מפחדת מהתשובה השלילית. ומצד שני, בטוחה שזה לא תורם לשלווה של הגוף ולסיכוי שבכל אופן יקלט. מה עושים? מתוחה, סיגל

סיגל שלום, לא פשוט לקבל תשובה שלילית ולשמור על חיוביות ואופטימיות, למרות שבאופן תיאורטי, חשוב לזכור שהפעם הבאה יכולה להפתיע לטובה... את מתארת קושי טבעי וצפוי - כיצד ניתן להמתין לתשובה ולהתמודד עם הצפייה והמתח שמצב זה מעורר ומצד שני, לשמור על מצב רגשי וגופני נינוח. נסי לשמור על שגרת חיים (למשל, עבודה, ספורט חברים, משפחה), ולמרות הקושי והנטייה הטבעית, להגביל את המקום שתופסים הטיפולים, ובמקביל לכלול בחייך גם פעולות שאת בד"כ נהנית מהן. בברכה, קרן

26/10/2009 | 16:25 | מאת: דפנה

הי סיגל, גם אני הרגשתי כמוך, מיואשת, מתוחה, לא ממש כבר אופטימית ויום אחד הכל השתנה! אני עכשיו ב"סבב ב'", מנסה שוב, טיפול שלישי. המון בהצלחה! דפנה

27/10/2009 | 11:25 | מאת: סיגל

תודה..... מאוד משתדלת בהצלחה לכולן.

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה