בטא לאחר טיפולים

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

11/03/2008 | 08:25 | מאת: עדי

בוקר טוב לכולן, עברתי טיפול IVF ראשון החודש.... מישהי יודעת עד מתי צריך לחכות כדי לעשות בדיקת בטא אחרי ההחזרה? אני כל כך בלחץ, כל יום נראה כמו נצח.....מצד שני, אני יודעת שלא טוב להיות בלחץ בתקופה זו, אבל מה כבר אפשר לעשות?... צריכה תמיכה ועידוד,, עדי

עדי שלום, תקופת ההמתנה שבין ההחזרה ועד קבלת התוצאה עשויה להיות הקשה ביותר בחודש. הקושי קשור למתח שמעוררת ההמתנה אך גם להתייסרות בשאלה שאת מעלה- כיצד ניתן לשמור על רוגע נפשי וגופני דווקא בימים קשים אלה. למרות שמרגע ההחזרה לא נותר אלא לחכות, הקפדה ושמירה על שגרה ועל ביצוע פעולות שבד"כ כלל מסבות לך הנאה הן חשובות. פעולות אלה עשויות להקל עליך ולמתן את תחושת הלחץ. את הבדיקה ניתן לבצע 12 יום לאחר ההחזרה. שיהיה בהצלחה, קרן

11/03/2008 | 12:07 | מאת: גילי

עדי יקירתי, כן, כן, אין מה לעשות..... קשה לחכות לתוצאה! אני מבינה אותך מאוד, במיוחד כי אני בימים אלה יושבת ומחכה! את יכולה כבר לעשות את בדיקת הבטא שבועיים אחרי השאיבה, או 12 יותר אחרי ההחזרה. בכל אופן, שמעתי שלא כדאי לבדוק לפני כי יכולה לצאת תוצאה חיובית מזוייפת בגלל ההורמונים. שיהיה לשתינו בהצלחה!!! גילי

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה