מיואשת...

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

29/09/2009 | 21:06 | מאת: קרן

ראשית סליחה עם האורך השאלה אך מיואשת כבר...: בת 28 הפלה (שאיבה) לפני כ-3 שנים שבוע 7 ללא סיבוכים. לפני ההפלה ווסת כמו שעון (כנראה זאת הסיבה שנקלטתי דיי מהר...+ פוסטינור) 3 חודשיים לאחר ההפלה חלו 2 שינויים: 1. ווסת התקצרה משבוע ל- 3 ימים. 2. המחזור כבר לא כמו כל כך שעון פעם ב-9, פעם ב-6 פעם ב-10 לחודש. כיום אני מנסה להרות 5 חודשים לא הצלחה שאלותייי הן: 1. האם יש קשר להפלה השינויים הללו? (למרות שהרופא שביצע אמר שלא) 2.מה עליי לעשות? נראה כי לעולם לא אצליח להרות וכי ההפלה פגעה בפורייתי... תודה מראש המיואשת...

קרן שלום, את נוטה לקשר את הנסיונות שלא צלחו עד כה להפלה שעברת, ועם את, לא בטוח כלל כי יש קשר בין המאורעות. באופן כללי, 5 חודשים אינם נחשבים ל"קושי בכניסה להריון", וההמלצה כיום היא לפנות לערוץ של טיפולי פוריות לאחר שנה של נסיונות. לגבי שאלות בנושאים רפואיים, ממליצה לך להפנות אותן לפורום המספק מענה רפואי. בברכה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה