אחרי החזרה כפולה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

29/09/2009 | 03:18 | מאת: דפה

שלום עברתי שבוע שעבר החזרה כפולה, עוברים רגילים ובלסטוציסט. אחרי השאיבה וההחזרה היה לי גירוי יתר למשך יומיים, בעבר קראתי שאם ההריון נקלט הגירוי יתר ממשיך ומתחזק, האם עצם זה שאין לי יותר כאבים אומר שההריון לא נקלט? בנוסף בימים הראשונים היו לי כאבי חזה היום פחות (אני שבוע אחרי ההחזרה) האם זה גם מעיד על אי הצלחה של הטיפול? ושאלה אחרונה מתי מומלץ לעשות את הב.דם 12 יום אחרי החזרה ראשונה או שצריך לחכות 12 יום אחרי החזרה שנייה?

שלום, הנטיה להתייחס לכל סימן ותופעה גופנית כמעידה על הריון היא טבעית ומובנת. עם זאת, בדיקת בטא לאחר 12 ימים היא הדרך הרפואית המדוייקת להסקה על הריון. לגבי מועד הבדיקה המדוייק לאחר החזרה כפולה, יש להיוועץ עם מקור רפואי. בהצלחה וגמר חתימה טובה, קרן

29/09/2009 | 17:15 | מאת: עדי

הי, אני כלכך מבינה את החיפוש אחר כל סימן.. האמת שבאמת אי אפשר לדעת עד שמגיע זמן הבדיקה. מנסיוני, גירוי היתר התגבר אחרי שכבר קבלתי את התשובה החיובית לגבי ההריון. כלומר, אחרי שההורמונים של ההריון התחילו להתחזק. אגב, מקווה בשבילך שהתשובה תהיה חיובית אבל שגירוי היתר לא יתפתח, כי לצערי זה מאוד מאוד לא נעים, והוביל אותי אישית לאשפוז בבי"ח. בכל אופן, תקפידי לשתות הרבה (זה עוזר לגירוי יתר) ותשמרי על אופטימיות! עדי

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה