מה הסיכוי ???

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

19/09/2009 | 15:23 | מאת: רומי

מה הסיכוי להיכנס להריון עים איקקלומין?אני ובעלי עברנו את כל הבדיקות והכל תקין אני בת 25 ובעלי 33. מנסים כבר שנה להיכנס להריון ללא הצלחה .הרופא רשם איקקלומין כדור 1 ליום למשך 5 ימים ... מה הסיכוי להיכנס להריון???

19/09/2009 | 15:36 | מאת: דורין

הי רומי, האיקוקלומין יכול להגדיל את מס' הזקיקים, ואז גם את הביציות ובגלל זה לפעמים הוא מגביר את הסיכוי להריון מרובה עוברים (כלומר תאומים). אני לא יודעת אם המחזור שלך והביוץ סדירים או לא, אבל שאת לוקחת את האיקוקלומין, אפשר לעקוב אחרי התפתחות הזקיקים ולתזמן בצורה מדוייק יותר את יחסי המין. זה שכל הבדיקות תקינות זה כבר מעודד! שיהיה הרבה בהצלחה ושנה טובה, דורית

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה