הפרשות חומות בהתחלת הריון

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

09/03/2008 | 14:45 | מאת: גולי

אני בשבוע השביעי להריון, והיום בפעם הראשונה ירד לי כאשר נגבתי בשירותים מעיין הפרשות חומות, זה היה מעט אבל זה בכל זאת הדאיג אותי . האם אני צריכה לדאוג בקשר לזה,ממה זה נוביע, מה אני צריכה לעשות

09/03/2008 | 14:58 | מאת: ענת

הי גולי, עד כמה שאני יודעת זה משהו שבהחלט יכול לקרות בתחילת ההריון. אבל- אם את רוצה להיות בטוחה יותר כדאי שתפני את השאלה לפורום הריון (ולא טיפולי פוריות) ותמיד אפשר לקבוע תור לרופא או ליצור קשר עם האחות בקופ"ח שבה את מטופלת... המשך הריון תקין וקל ענת

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה