מתי זמן אידיאלי להכנס להריון ביחס לזמן המחזור ?

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

08/03/2008 | 20:43 | מאת: ורד

היי לכולם, אני בת 37 ומעוניינת להכנס להיריון - מתי הסיכוי הכי גבוה להכנס להריון ביחס למחזור ? כלומר, המחזור שלי מופיע כל חודש אך לא בתאריכים קבועים . איך מחשבים את הזמן האידיאלי מבחינת הסיכויים לכניסה להריון ? תודה לכולם על תשובה . ורד

08/03/2008 | 20:55 | מאת: דנה

ורד הי, כדי לחשב את הזמן בחודש שבו הסיכוי להריון הוא הגבוה ביותר עליך למצוא את מועד הביוץ. במחזור סדיר, בן 28 יום, הביוץ יהיה סביב היום ה-14, אבל כשהמחזור לא סדיר קשה לדעת את יום הביוץ המדוייק. אני הייתי ממליצה לך לקנות ערכת ביוץ ביתית ולנסות במשך שבוע בערך, החל מהיום ה-12 ככה.... שיהיה בהצלחה..... דנה

11/03/2008 | 21:48 | מאת: ורד

היי דנה, כשאת אומרת היום ה- 12 הכוונה מסיום המחזור או מתחילת המחזור ?? תודה ורד

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה