איחור

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

22/08/2009 | 12:48 | מאת: סנדי

שלום עשיתי ממוצע של המחזור ויצא שכל 24-25 ימים אני מקבלת. היום זה היום ה-26 למחזור וכבר שבוע שאני סובלת מכאבי בטן (כמו כאבי מחזור). היום בבוקר עשיתי בדיקת הריון ביתי והתשובה יצאה שלילית. מה זה יכול להיות? תודה על ההקשבה סנדי

22/08/2009 | 16:42 | מאת: הלה

הי סנדי, תמשיכי לעקוב.אם אין לך מחזור סדיר, אז יכול להיות שזה איחור במחזור והכאבים זה בגלל שהוא מתקרב. והאפשרות האחרת והיותר טוב היא הריון! אם לא תקבלי מחר-מחרתיים, תנסי שוב לעשות את הבדיקה. בהצלחה! הלה

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה