מעקב זקיקים-תעזרו בבקשה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

18/08/2009 | 23:00 | מאת: טניה

שלום לכם יקרים, בפעם הראשונה התחלתי לקחת איקאקלומין,כדור ליום החל מיום 5 למחזור למשך 5 ימים, לאחר מכן המתנתי יומיים והלכתי למעקב זקיקים ביום ביום ה12 למחזור.התשובה: רירית 6.6 ,הד קו אמצע-כן,נוזל דוגלס-ללא נוזל שחלה ימנית-3 זקיקים:18מ"מ,14מ"מ ו12 מ"מ,נמצאו עוד מספר זקיקים קטנים מ10 מ"מ שחלה שמאלית -נמצאו עוד מספר זקיקים קטנים מ10 מ"מ מה דעתכם? יהיה ביוץ? אם כן...מתי... תודה רבה רבה

19/08/2009 | 18:07 | מאת: מעיין

הי טניה, אני לא רופאה, אז קחי את הדברים שלי בערבון מוגבל, אבל מהנסיון שלי, זה מתקרב וצריך להיות בטווח של עוד יומיים בערך.... שהזקיק יהיה בערך בגדול 21-22 ככה. בהצלחה מעיין

טניה שלום, מקווה שהצלחת כבר לקבל מענה לשאלתך. לשאלות הדורשות מענה רפואי, ממליצה לך להנפות את השאלה לרופום הרלוונטי. בברכה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה