הריון אחרי הזרעה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

17/08/2009 | 17:25 | מאת: domi

עשינו הזרעה ב7 לאוגוסט, לקחתי גונאל , צסטוצייד ואוביטרל ביום 17 לאוגוסט עשיתי בדיקת הריון בייתית,שיצא חיבית עם קו חלש האם אני בהריון? או שיש עדיין השפעה של הורמונים שלקחתי? כרגע לוקחת אנדומטרין תודה על תשובה מהירה דומיניק

שלום, שאלתך נוגעת לתחום הרפואי ולכן ממליצה לך להפנות אותה לפורום הרלוונטי. באופן כללי, יש להמתין כשבועיים לאחר הביוץ עד לבדיקה. כלומר, עד ליום שבו היה אמור המחזור להגיע. בהצלחה, קרן

18/08/2009 | 19:34 | מאת: מעיין

הי, זה טיפה מוקדם בשביל קו ובאמת יש את ההשפעה של ההורמונים עדין אבל צריך להיות אופטימים ולהמשיך לקוות! הלוואי! מעיין

02/09/2009 | 07:33 | מאת: אמאלה

בדיקה להריון עושים כ-14 יום לאחר האוביטראל וזאת משום שהאוביטרל מכיל את הורמון ההריון ולכן עלול לתת תוצאה שגויה, אם לאחר הזמן הנל עשית הבדיקה אז השפעת האוביראל כבר לא קיימת ואפילו פס חלש ככל שיהיה אמור לסמן תחילתו של הריון בהצלחה!

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה