אדישות מוחלטת

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

09/08/2009 | 19:16 | מאת: יעלי

אחרי טיפולים מייסרים וכושלים ללא הצלחה ועדיין ללא ילדים. יודעת שאני זקוקה לטיפול רגשי/פסיכולוגי אבל מהמצב האדיש שלי איני יכולה לאזור כוחות לעשות זאת, לא מצליחה אפילו להרים טלפון כדי לקדם את הנושא. פשוט אין כוח...

יעלי שלום, נשמע שאת חווה קושי משמעותי בהתמודדות עם הטיפולים, ובפרט עם אי הצלחתם, עד כה. עצם הפנייה שלך לפורום, כבר מצביעה על כוחות שאת מצליחה לגייס למרות המצב האדיש, על המשאלה שלך לקבל עזרה ועל צעד ראשוני בקידום הנושא. הטיפול יכול ללוות אותך ולסייע בהתמודדות הלא פשוטה ולהקל על תחושת הבדידות שלעיתים כרוכה בטיפולים. אל תהססי לפנות בכל שאלה או צורך, קרן

11/08/2009 | 16:42 | מאת: דנה

הי יעלי, התחושות האלה מוכרות כל כך.... תנסי לגייס כוחות ולמצוא מה יכול לעודד אותך ולשפר את המצב רוח. דבר ראשון, בשביל עצמך אבל אני אישית גם מאוד מאמינה שיש קשר בין המצב הנפשי והגופני, אז לכי תדעי... מקווה שמצב הרוח ישתפר, דנה

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה