המשך לתגובתך

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

05/08/2009 | 23:13 | מאת: מצוברחת

קרן תודה על תשובתך למי אני פונה במרפאה לרופא משפחה? רשימה של מה אני מבקשת?

שלום, ניתן לצלצל לקופת החולים שלך ולבקש מאחת המזכירות את רשימת הפסיכולוגים שעובדים בשיתוף עם הקופה שלך.היא תפנה אותך למקור המתאים, במידה ולא תוכל לעזור לך. לגבי מטפלת המתמחה בתחום של טיפולי הפורית, כפי שכתבתי, לעיתים ניתן להפנות אותך או לקשר אותך למטפלת שעובדת עם המרכז לבריאות האישה של קופ"ח (אני מניחה שיש לך קשר למרכז כזה בשל טיפולי הפוריות) או בבי"ח שבו את מטופלת. קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה