לקראת טיפול הפריה 3

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

26/07/2009 | 17:30 | מאת: תמי

קרן שלום שמי תמי ואני לקראת טיפול הפריה 3 שלי עושים ואני מפחדת שגם הוא לא יצליח אני מטופלת בבית חולים סורוקה ואני חושבת אני צריכה לעבור בית חולים . אני לא חושבת שגם הטיפול הזה יצליחלי כשאני מטופלת שם. זאת ההרגשה שלי. אני כול כך רוצה ילד שאני מתחילה לתפס על הקירות מדיכעון. אני מבקשת ממך תגובה למייל שלי תודה ויום טוב.

תמי שלום, מדבריך נשמע שחלק מהחשש שהטיפול לא יצליח קשור בהרגשה שלך גם לביה"ח, ולא ברור האם יש לך סיבה מסויימת לחשוב כך. בכל אופן, נאלצת להתמודד עם שלושה טיפולים שלא הצליחו להביא לתוצאה המיוחלת, וזה לא פשוט. נשמע שאת מאוכזבת ומתוסכלת, ומתקשה לשמור על אופטימיות ותקווה. תחושות מורכבות אלה מביאות אותך להתחיל בטיפול החדש עם תחושה של מצבורים ריקים והרבה חששות. נסי לקחת בחשבון שבכל טיפול טמונה הזדמנות מחודשת, שאינה תלויה בטיפול הקודם. חשוב להקפיד ככל האפשר על שגרה, ולכלול עיסוקים ופעיליות מהם נהנית בעבר. גם מערכות תמיכה הן חשובות ומועילות, הן מצד גורם משפחתי-חברתי ובמידה ואלה אינן מספיקות לך, מצד גורם מקצועי (יעוץ/תמיכה/טיפול רגשי). אל תהססי לפנות שוב, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה