מתחילה טיפול נוסף

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

25/07/2009 | 09:57 | מאת: v

שלום לכולן, אני חדשה כאן אבל ממש לא חדשה בעניין של בעיות פוריות. אני מטופלת כאן בבי"ח בצפון היחס שלהם הוא באמת חבל על הזמן אבל כמו תמיד אני נכנסת לטיפול IVF כאילו כלום לא בדכאון ומרגישה מצויין אבל כשאני מקבלת תשובה שלילית אני בוכה ממש מעט ומנסה להמשיך הלאה. לצערי למדתי עם השנים לא לשקוע בדכאון אני מנסה להביא ילדים המון שנים וללא הצלחה עשיתי את כל הבדיקות האפשריות כדי לדעת מה קורה והכל בסדר ועדיין לא מצליחה וזה אכן מייאש כי אני רואה אנשים עם תינוקות עם עגלות ואני גם רוצה אני רוצה להרגיש את הילד בתוכי זה נורא מתסכל לפעמים אבל אני משתדלת לא לתת לדברים להשתלט עליי אני ממש ממשיכה הלאה. אני גם ממליצה לבנות הפורום לא כל הזמן להשקיע בטיפול לפעמים תעשו קצת הפסקה פסק זמן תנו לגוף ולנפש שלכן לנוח תאגרו כוחות ואח"כ תרוצו לעוד טיפול. עכשיו אני שוב רוצה להתחיל עוד טיפול מקווה שאני יצליח כי אין לי כוח לעוד זריקות לעוד בדיקות דם ולעוד שאיבה והחזרה אני מקווה שזו אולי תהיה הפעם האחרונה.

25/07/2009 | 16:46 | מאת: גלית

הי, תודה על השיתוף. הגישה שלך מעוררת הערכה ומעוררת מחשבות והשראה. כשאנשים מבחוץ אומרים לי קחי הפסקה, תנוחי קצת, זה לא משכנע אותי ואפילו מרגיז אותי, אבל לשמוע את זה ממי שגם עוברת את הטיפולים, נותן לזה הרבה משקל ומשמעות. נכון זה מייאש ונכון הקנאה בוערת, אבל את צודקת, צריך לא לתת לזה להשתלט עליך כמה שרק אפשר. תודה ושיהיה המון המון בהצלחה! גלית

26/07/2009 | 10:47 | מאת: v

היי גלית בוקר טוב ושבוע טוב, קודם כל תודה על המחמאה שהגישה שלי מעוררת הערכה השראה ומחשבות. אבל רק שתביני הגישה הזאת נבנתה בעקבות כל השלילי הזה שאני מקבלת בעקבות זה שאין ברירה לא כל הזמן צריכים לרוץ לטיפולים לזריקות ולכל הבלאגן. גם אני הייתי בהתחלה בלחץ מכל הסיפור הזה הייתי עושה טיפולים אחד אחרי השני אבל מתישהו כשטיפול אחד לא ממש הצליח והרופא המליץ על מנוחה אני לא הסכמתי ואז הוא אמר הגוף שלך צריך לנוח הוא מלא הורמונים וזה לא ממש טוב. אבל גם אני רציתי בתוך תוכי לנוח כי נמאסו עליי כל הזריקות כל התרופות הזמנים השאיבות וזהו לקחתי הפסקה. היו תקופות שלקחתי הפסקה של חודשיים שלושה והיתה תקופה שגם לקחתי הפסקה של שנה לא קרה שום דבר ככה בא לי וזהו. נכון שזה יותר נבון ויותר מעשי לשמוע ממישהי שנמצאת במקום הזה מאשר אלה שמסתכלים עלייך מהצד ואומרים לך את זה. אם צריך לעשות הפסקה תעשי אל תפחדי שום דבר לא בורח תאמיני לי תני לגוף לנוח מכל הבלאגן לנפש שלך להירגע לאגור כוחות לטיפול נוסף זה חשוב תאמיני לי. אין מה לעשות זה ברור שהקנאה בוערת וזה קצת מייאש כי גם את רוצה אבל לאט לאט כל דבר מגיע בזמנו כשמאמינים בצורה כזאת זה בסוף יגיע. שיהיה לך המון בהצלחה.

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה