נכנסתי להריון על ידי טיפול בדיקור

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

14/07/2009 | 02:28 | מאת: רונה

נכנסתי להריון על ידי טיפול בדיקור. כבר שלוש שנים שאני מנסה להכנס להריון ולא מצליחה. מישהי דתיה מבני ברק המליצה לי על מטפל בדיקור בת"א. הלכתי אליו ואחרי חודש נכנסתי להריון. האישה מבני ברק סיפרה לי שישנם עשרות מקרים כאלה. אני לא יודעת אם מותר לפרסם את שמו בפורום. אם מנהלת הפורום תאשר אז אני אמסור את שמו.

רונה שלום, ראשית, שמחה לשמוע שנקלטת, לאחר 3 שנים של נסיונות. ישנן עדויות ליעילותו של טיפול בדיקור בקשיי פוריות, אך כמובן שכמו בכל שיטת טיפול, ההשפעה על האישה היא אינדיבידואלית וכך גם הזמן שנדרש להשגת איזון (גופני/הורמונאלי וכו'). במידה והרעיון נראה לך, מציעה שפרסום שם המטפל יעשה באמצעות פנייה אישית אליך במייל שתיתני. בברכה, קרן

19/07/2009 | 01:28 | מאת: נלי

נשמח לדעת מי המטפל, יש לי חברה שג"כ 3 שנים טרם נקלטה וכן, אבקש כיצד לשכנע אותה כי היא לא מאמינה בטיפולים בכאלה, לא סטנדרטיים

23/07/2009 | 13:45 | מאת: א

אשמח לדעת את שם המדקר וטלפואליי למייל תשובתך תודה

23/07/2009 | 15:00 | מאת: נלי

אנא שלחי לי את שם המדקר למייל [email protected]

23/07/2009 | 22:26 | מאת: אסתר

רונה שלום אשמח לקבל את הטלפון של המטפל שעושה דיקור. מודה לך מכל הלב - נא לשלוח לי בא.מייל - [email protected]

26/07/2009 | 17:41 | מאת: מייקי

רונה ראשית המון מזל טוב . אשמח לקבל את הטלפון של המדקר . תודה מראש מייקי

30/07/2009 | 14:27 | מאת: דנה

אני אחרי מספר הפריות מבחנה שלא הצליחו.אני מטפלת בדיקור כבר חצי שנה. השיפור המשמעותי בתסמינים גופניים חל לפני חודשיים. השיפור מאד משמעותי. ע

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה