מבולבלת...

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

05/07/2009 | 20:05 | מאת: אורטל

שלום, אני בת 22 נשואה שנה, מנסים להרות. אני במעכב זקיקים בחודשים האחרונים, כיוון שהמחזור שלי ממש לא מסודר. יש הפרשים של חודש וחצי/ חודשיים בין וסת לוסת. במעכב הזקיקים נמצא שיש לי זקיקים קטנים מרובים (היום הרופא אמר לי שזה שחלות פוליציסטיות אך אין לי את כל התסמינים של שיעור יתר וכו' רק עפ"י הUS אובחנתי כך). למרות שכבר פעמיים מצאו לי את זמן הביוץ (עפ"י הורמונים וUS וגינאלי)לא נקלטתי. בנוסף אובחן אצלי דרמואיד בשחלה ימין בגודל של 3 CM. כעת אני מחכה למחזור שלא מגיע כבר חודשיים!! עשיתי פעמיים בדיקת הריון ויצא שלילי. הרופא שלי שולח אותי לבדיקות ולנטילת פריוורה (להאצת המחזור)ואיקוקלומין, אני לא רוצה להתחיל עם כל הסיפור הזה של הורמונים... מה אני עושה? האם יש אפשרות בדרך כלשהי (ללא תרופות) להביא את הוסת? האם יעזור אם אקח גלולות 3 חוד' להסדיר את המחזור? האם זה תלוי במתח נפשי (כי אני נוטה להתעצבן הרבה)? האם דרמואיד זה מסוכן?

אורטל שלום, שאלותייך דורשות מענה רפואי ולכן ממליצה לך להפנותן לפורום המתאים.לגבי האפשרות שלא להיעזר בתרופות, באופן כללי, קיימות שיטות טבעיות, תחת הכותרת של רפואה אלטרנטיבית, שמטרתן להסדיר ולאזן הגוף,כמו למשל דיקור. ההנחה היא שכאשר הגוף מאוזן, גם המערכת ההורמנאלית מתפקדת ביעילות ובסדירות. כמו בכל שיטת טיפול, ההשפעה היא אינדיבידואלית ולעיתים מדובר בתהליך שלוקח זמן. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה