בבקשה תעזרו לי .. פגועעע , כבר לא יודע מה לעשות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

25/06/2009 | 14:08 | מאת: אלמוני

הייתי בקטע עם מישהי שנה וקצת .. היא מאוהבת בי ברמות מטורפות , אני חולה עליה פשוט היא הילדה הכי חשובה לי בעולם אבל משום מה אני לא מרגיש שמה שאני מרגיש הוא כמו מה שהיא מרגישה .. אני כל כך רוצה להתאהב בה ואני לא בטוח מה אני מרגיש וזה יכול להיות עקב טראומה שעברתי בקשר שעבר שלי .. כשאמרתי לה לפני כמה ימים שאני לא סגור על הרגשות שלי היא פשוט התחילה לבכות ואני לא מסוגל לראות אותה ככה זה עושה לי רע .. ועכשיו כשהיא פגועה ומדברת איתי ומראה את זה , זה עוד יותר עושה לי לחץ וזה לא עוזר לי בכלום .. מה אני עושההה בבקשה תעזרו לייי אני כבר אובד עצוותת

שלום לך, שאלתך אינה מתאימה לפורום הנוכחי. ממליצה לך להפנות אותה לפורום העוסק בנושא של יחסים זוגיים. בברכה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה