בעיה באשכים

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

15/06/2009 | 17:04 | מאת: אלי

שלום !! לפני כמה ימים שמתי לב שיש לי ביצה אחת יותר גדולה מהשניה(או שיש 2 ביצים בשק אחד אם זה יכול להיות) וכשמיששתי כדי ליבדוק זה ניראה כאילו יש לי 2 ביצים בשק אחד או עוד גוש שדבוק לביצה בבקשה מה הבעיה ואיך אני מטפל בזה (אני בן 14.8)

15/06/2009 | 17:53 | מאת: קרן קורניק

אלי שלום, הפורום הנוכחי לא יוכל לספק מענה לשאלתך כי עוסק בנושא של תמיכה רגשית ויעוץ רגשי בהתמודדות עם קשיי פוריות וטיפולי פוריות. ממליצה לך להפנות את שאלתך לרופא המשפחה או לפורום העוסק באורולוגיה (מערכת הרבייה הגברית) ומצרפת לך לינק רלוונטי, http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-3321,m-Doctors,a-Forums.html בברכה, קרן

08/08/2009 | 23:10 | מאת: חסוי

שלום יש לי אשך אחד גדול ואשף אחד קטן זה הבדל של ממש פי שתיים אחד מהשני. מה זה האם מהווה בעיות

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה