דקאפפטיל - דחוף!!!

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

05/06/2009 | 16:35 | מאת: שרונה

אני זקוקה בדחיפות לדקאפפטיל במינון 3.75 מ"ג (ע"פ מרשם רופא). קופת חולים (מאוחדת) לא אישרה לי את רכישת התרופה. אם יש לך מיותר, ואת מוכנה למכור לי, מכל מקום בארץ, אודה לך מאד אם תצרי קשר במייל : [email protected] תודה רבה!!!

05/06/2009 | 21:23 | מאת: אדווה

הי שרונה, היתה מישהי בפורום שאמרה שאפשר לפנות אליה לגבי תרופות, מצאתי את הכתובת מייל שלה, [email protected] בהצלחה, אדווה

07/06/2009 | 00:08 | מאת: שרונה

11/07/2009 | 02:51 | מאת: אורלי

היי שרונה הזיריקה הנ"ל מאוד מאוד חזקה מבחינה הורמונלית והיא עלולה לגרום אח"כ לאיחור במחזור וגלי חום,זה קרה לי שיהיה לך המון המון הצלחה!!!!! אם תרצי אני במייל [email protected]

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה