מתי בודקים

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

04/06/2009 | 21:10 | מאת: עדי

הי, אני אחרי הפריה ראשון ומקווה שגם אחרונה. אחרי כמה זמן אפשר לבדוק כבר אם הצליחה? אין לי סבלנות ואני כל כך במתח.................... עדי

05/06/2009 | 12:23 | מאת: קארין

הי עדי, הלוואי והיו שיטות לבדוק קודם. אני גם משתגעת בתקופה הזו. אבל רק אחרי 12 יום מיום ההחזרה אפשר לעשות בדיקת בטא. בהצלחה!! קארין

05/06/2009 | 15:27 | מאת: עדי

הי קארין, תודה על התגובה. אני מאוד מתוחה ולחוצה, צריכה למצוא דרך להעביר את הימים האלה כי ברור לי שגם הלחץ לא בדיוק עוזר לעניינים. שבת שלום, עדי

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה