מה ההבדל בין

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

24/05/2009 | 14:57 | מאת: הדר

שלום, התחלתי לפני חודש בערך טיפול באיקוקלומין. עברתי הזרעה שלא הצליחה. רציתי לדעת למה לחלק מהנשים נותנים איקוקלומין ולחלק נותנים כדור כמו איקוקלומין. תודה, הדר

הדר שלום, שני התכשירים מיועדים להשריית ביוץ. למרות שהתפיסה הרווחת היא שהפניה לזריקות נעשית רק אחרי חוסר הצלחה עם האיקוקלומין או בשל "עקיפת" תופעות הלוואי של האיקוקלומין, ישנם רופאים המעדיפים את השימוש בזריקות על פני השימוש בכדור. בכל מקרה, לכל רופא יש את שיקוליו ונסיונו המקצועיים ובהתאם לכך, וכמובן גם בתלוי בפרמרטים של האישה, מוחלט סוג הטיפול. אם ברצונך לקבל מידע לגבי ההרכב של שני התכשירים וההבדלים בינהם, ממליצה לך לפנות לפורום הרפואי של טיפולי פוריות או כמובן לרופא המטפל. קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה