שוב אותה אכזבה הולכת להגיע..

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

17/05/2009 | 20:57 | מאת: דנה

לאחר מסע ייסורים, אני לאחר טיפול IVF נוסף, לאחר החזרה של עובר אחד חמוד. יום חמישי יש בדיקת דם, אבל אני כבר חושבת שלא נקלט בריחמי, ללא התמיכה כבר הייתי מקבלת מחזור, אותן הרגשות בדיוק כמו בטיפולים הקודמים שכשלו, ושוב ללא תוצאה, קשה לי ומיואשת.

19/05/2009 | 17:30 | מאת: שיר

דנה, זה כל כך קשה אבל תנסי לשמור על גישה אופטימית! הכל האפשרי, גם אם ההרגשה היא של עוד טיפול שהולך להכשל. אני גם מאמינה בקשר גוף נפש ובכל ההשפעה של אנרגיות חיוביות. מחזיקה אצבעות! שיר

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה