איך מתמודדים עם ההמתנה?

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

27/02/2008 | 20:21 | מאת: עדי

קרן שלום, בעלי ואני מנסים להביא ילד מזה כשנה. לפני שלושה חודשים התחלנו IVF ועד כה ללא הצלחה (מחכים לראות אם נקלט החודש...). אני חייבת להודות שההמתנה הורגת אותי. אני לא מצליחה להתרכז בשום דבר אחר. לא בעבודה, לא עם חברים ולא בזוגיות. איך אפשר להתמודד עם הדבר הזה???

27/02/2008 | 20:25 | מאת: עדי

אני כמובן אשמח לשמוע איך משתתפות אחרות מתמודדות עם ההמתנה הנוראית הזו... אין חכם כבעל נסיון. תודה, עדי

28/02/2008 | 09:13 | מאת: דורין

אני עוד שבוע וחצי לדרך לקייב עוד לא התחלתי טיפול מהתרגשות לא הגיע עדיין הווסת .

28/02/2008 | 15:58 | מאת: עדי

דורין, טיסה טובה והמון בהצלחה!

עדי שלום, תקופת ההמתנה לתשובה יכולה להיות מתוחה ולהראות ארוכה. לאחר השקעת מאמצים גופניים ונפשיים בטיפול החודש, העיסוק האינטנסיבי בתוצאה הוא כמעט בלתי נמנע. למרות שמרגע ההחזרה לא נותר אלא לחכות, הקפדה ושמירה על שגרה ועל ביצוע פעולות שבד"כ כלל מסבות לך הנאה הן חשובות. החשיבות היא גם לגבי הטיפול הנוכחי (שכן הגוף והנפש משפיעים אחד על השני) וגם לגבי האופן שבו תנהלי את חייך במהלך הטיפולים, במידה וחלילה הטיפול לא יצליח. מכיוון שמדובר בנושא שמעסיק רבות, ניתן להעלותו לדיון בפורום, שבמסגרתו ישתפו משתתפות בהתמודדות שלהן עם תקופת ההמתנה ויעלו הצעות בנושא. מקווה שהמשך ההמתנה יהיה קל יותר והכי חשוב- שיסתיים בטוב, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה