טיפול IVF

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

09/05/2009 | 11:17 | מאת: אפרת

היי לכולן, האם מישהי יודעת מה הפרוצדורה אחד לאחד של טיפול IVF כאשר יש כבר מוקפאים ולא צריך לבצע שוב שאיבה?

09/05/2009 | 16:47 | מאת: שלי

הי אפרת, אני לא סגורה בדיוק על המינונים של ההורמונים וזה שונה מאחת לאחת , אבל בעצם אין צורך בגידול הרבה הזיקיקים, אלא רק ביצירת ביוץ ועיבוי הרירית של הרחם, ואז החזרה. בעצם כמו פעולת הזרעה, מבחינת ההכנה.. בהצלחה, שלי

09/05/2009 | 20:49 | מאת: אפרת

שלי, תודה על תשובתך , את יודעת כמה ימים לאחר קבלת הווסת מבצעים את ההחזרה? ואז כמה ימים מההחזרה ניתן לעבור בדיקת דם על מנת לדעת האם הטיפול הצליח? ובמידה חלילה שהוא לא הצליח האם הטיפול הבא אחריו הוא זהה מבחינת הטיפול ההורמונלי וכו'?

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה